Xiaomi tanca el seu debut a la Borsa de Hong Kong amb una caiguda del 3%

La quarta major fabricant de telèfons intel·ligents del món no ha tingut el seu debut somiat al parquet

Per

Bolsamania | 09 jul, 2018

Xiaomi no ha tingut el seu debut somiat en borsa. La fabricant de telèfons intel·ligents ha arrencat la seva marxa al parquet de Hong Kong amb una caiguda del 2,9%, després de començar cotitzant als 2,12 dòlars, per sota dels 2,17 dòlars de la seva OPI (Oferta Pública Inicial).

El gegant xinès dels telèfons intel·ligents va ser fundat el 2010 i en aquests moments, és ja el quart major fabricant de telèfons intel·ligents del món.

La quarta major fabricant de telèfons intel·ligents del món no ha tingut el seu debut somiat al parquet

"Crec que el preu de les accions a curt termini està dictat principalment per les condicions del mercat. El que farem serà enfocar-nos en el creixement a llarg termini del nostre negoci", ha afirmat el president i cofundador de Xiaomi, Lin Bin, en paraules a la 'CNBC'.

D'altra banda, Lin també va aprofitar l'ocasió per subratllar que la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina, que va començar el passat divendres, no és una gran preocupació per la seva companyia a curt termini tenint en compte els escassos negocis de Xiaomi en sòl nord-americà.

"No importa com el mires, és massa cara per a mi", destaca Francis Lun, analista de GEO Securities, en relació a la sobrevaloració de Xiaomi al parquet a la qual es refereixen els experts sobre el tema. "Sincerament, Xiaomi no és una companyia d'Internet, és només una empresa de maquinari, aquest és el seu problema", assevera Dickie Wong, de Kingston Financial.

Últimas noticias