Vodafone nomena Ignacio Román director de consum per a clients particulars

Federico Colom, director d'Estratègia i Transformació, abandona la companyia amb caràcter immediat

Per

Bolsamania | 13 set, 2023

Vodafone España ha acordat el nomenament d'Ignacio Román com a nou director de la unitat de consum per a clients particulars amb data 1 d'octubre en substitució de Hisham Hendi, l'assignació del qual en aquest rol arriba a la fi. A més a més, Federico Colom, director d'Estratègia i Transformació, abandonarà la companyia amb caràcter immediat.

Segons ha explicat la companyia, els canvis organitzatius al Comitè Executiu, amb report directe al CEO, tenen l'objectiu de mantenir l'ambició de transformar el seu negoci de consum i accelerar l'estratègia de tornada al creixement i a la rendibilitat.

Ignacio Román compta amb més de 30 anys d'experiència en posicions de gestió, màrqueting i vendes al sector de telecomunicacions i tecnologia, tant a Europa com a Amèrica Llatina. Fins ara ha exercit com a vicepresident comercial de Cable&Wireless Panamà (2022-2023) i com a vicepresident per a Amèrica Central i del Sud de Liberty Latin America (2021-2022). Amb anterioritat va ocupar la posició de CEO d'Avantel (Colòmbia), entre el 2017-2020, i de CEO a Digicel (El Salvador), entre el 2015 i el 2017.

Román va començar la seva carrera professional en posicions de banca i consultoria, exercint com a director de màrqueting de Vodafone España entre el 2005 i el 2008 cosa que li va permetre impulsar la substitució fix-mòbil i la introducció de serveis de banda ampla mòbil al mercat residencial. Més tard va passar a gestionar el compte global de LG des de Vodafone fins al seu nomenament com a director de la unitat de negoci de terminals per a Vodafone Espanya i Vodafone Portugal entre 2008 i 2011, i com a director de vendes de consum de Vodafone Espanya entre 2010 i 2014.

"Amb la incorporació d'Ignacio Román busquem seguir impulsant la competitivitat i accelerar la implantació dels plans de creixement a futur de la companyia. A més, vull agrair a Hisham la seva dedicació i esforç durant la seva assignació de dos anys, reconèixer el focus en la millora de l'experiència de client, la reestructuració de l'oferta comercial i el llançament de nous productes i serveis. Hisham ens ha ajudat a establir les bases per a aquest nou cicle i li desitjo el millor en la nova etapa", ha assenyalat Mário Vaz, CEO de Vodafone Espanya.

Per part seva, Hisham donarà suport a Román per efectuar la transició durant el mes d'octubre i posteriorment assumirà nous rols dins Vodafone.

A més, Federico Colom, recentment nomenat director d'Estratègia i Transformació, ha comunicat la decisió d'abandonar la companyia amb caràcter immediat per raons estrictament personals. Vodafone comprèn i respecta els motius de la seva decisió i li desitja el millor per al futur. Les àrees (Estratègia, Wholesale i Acords amb Tercers, i Comunicació Corporativa) que formaven part del seu equip passaran a reportar directament al CEO.

Últimas noticias