Vídeo | La Starship SN10 de SpaceX segueix les altres naus de Musk i explota

Aquesta vegada el prototip va aconseguir l'aterratge, però es va produir un incendi

Per

Bolsamania | 04 mar, 2021

L'últim prototip de la Starship SN10 que la companyia aeroespacial d'Elon Musk, SpaceX, vol enviar a Mart ha corregut una sort millor que les seves antecessores, les SN8 i SN9, i ha aconseguit l'aterratge durant la seva prova de vol a gran altitud. No obstant això, poc després va explotar.

Segons informen diversos mitjans, l'aterratge no va ser un èxit complet. La nau va tocar terra amb certa violència i després es va desencadenar un incendi al voltant de la seva base. Vuit minuts més tard, la nau va explotar.

Malgrat tot, SpaceX ha de trobar elements molt positius a la prova pel fet que la nau executés les seves maniobres de vol i aconseguís tocar terra.

A diferència dels intents previs, en aquesta ocasió els enginyers no van tenir massa problemes, perquè Starship tornés a la superfície en "bones" condicions. No obstant això, la nau va explotar uns minuts després.

"Un magnífic aterratge", va comentar SpaceX en el vídeo que va transmetre en viu el vol de prova. No obstant això a peu de la nau es veien flames que eren extingides pels equips al lloc i pocs minuts després l'aparell va explotar i es va fer miques.

Últimas noticias