Tubos Reunidos tanca el primer trimestre amb pèrdues de 13,3 milions

Tot i això, assegura que té bones perspectives per a l'exercici

Per

Europa Press | 15 mai, 2019

Actualitzat : 16:54

Tubos Reunidos ha tancat el primer trimestre amb unes pèrdues de 13,3 milions d'euros davant el benefici de 4,7 milions del mateix període de l'any passat, encara que visualitza "bones perspectives de recuperació". Fa tot just unes setmanes es desplomava pels dubtes sobre la seva viabilitat.

La companyia, els títols de la qual cotitzen amb lleus pujades, ha donat a conèixer aquest dimecres els seus resultats durant el primer trimestre i ha apuntat que el segon trimestre s'ha iniciat amb un "canvi de tendència" amb una cartera de 104 milions, un 32% més que la del final de 2018.

Tubos Reunidos va registrar durant els tres primers mesos de l'any un import net de la xifra de negocis de 69,6 milions, xifra que suposa una reducció del 14% respecte als 81 milions d'euros del mateix període de l'any anterior. L'EBITDA ha estat de -4.800.000, xifra que representa una disminució de 8,4 milions.

Segons apareix en la presentació de resultats, en aquestes xifres ha afectat l'impacte de les "mesures proteccionistes" a l'exportació als Estats Units, que segons l'empresa alabesa suposen "un desavantatge competitiu", amb el pagament d'una tarifa del 25% per Tubos Reunidos.

La companyia treballa amb les entitats financeres per adequar la seva estructura de finançament a les necessitats del seu pla de negoci, derivades de la situació de mercat per l'aplicació de les mesures de protecció aranzelària als EUA. Segons ha destacat, aquest procés es troba "molt avançat" i Tubos Reunidos espera arribar pròximament un acord definitiu amb les entitats.

Últimas noticias