Tisorada d'RBC a la valoració d'Enagás, que cau amb força a l'IBEX

La victòria de Pedro Castillo a Perú dificulta l'obtenció de la seva compensació al país

Per

Bolsamania | 11 jun, 2021

Enagás (-1,5%) és un dels pitjors valors de l'IBEX 35 aquest divendres. L'empresa ha estat víctima d'una retallada de valoració a mans d'RBC, que rebaixa la seva recomanació des d'igual que el mercat fins a infraponderar, i el seu preu objectiu des dels 17,50 fins als 16,50 euros per acció.

Recordem que Enagás cotitza actualment a nivells dels 19,78 euros per acció, de manera que aquesta rebaixa allunya encara més el preu objectiu que RBC li dedica.

"Creiem que la victòria del candidat presidencial d'extrema esquerra a Perú, Pedro Castillo, redueix les probabilitats que Enagás rebi la seva compensació al país", expliquen els experts d'RBC al seu últim informe sobre la companyia. "Reduir aquestes probabilitats en un 40% és el principal motiu de la reducció d'un euro del seu preu objectiu i la nostra rebaixa de recomanació", postil·len.

Els experts de Bankinter també reconeixen que es tracta d'una notícia negativa i amb un impacte "rellevant" per al negoci d'Enagás. Entre això i que el valor puja aproximadament un 10% aquest any, "la seva cotització hauria de patir".

Malgrat això, des del banc espanyol sí que mantenen el consell de comprar les accions de la gasística, a la qual segueixen assignant un preu objectiu de 20 euros.

Últimas noticias