Tesco puja després d'anunciar el seu desè trimestre creixent en vendes

Els analistes aplaudeixen "la recuperació de Tesco que continua a bon ritme" i la seva compra de Booker

Per

Bolsamania | 15 jun, 2018

Actualitzat : 14:26

Tesco puja a prop d'un 2% a l'FTSE 100 aquest divendres. La franquícia britànica de supermercats reacciona al mercat a la seva publicació de resultats que llancen un creixement del 2,1% de vendes als seus nous establiments. D'aquesta manera, el gegant del venda al detall confirma la seva recuperació després de veure afectat per les condicions climàtiques al març.

El conseller delegat de Tesco, Dave Lewis, ha afirmat que està "encantat amb el progrés de Booker", la cadena de supermercats que Tesco va comprar a principis d'any. Allà, les vendes 'like for like' van incrementar un 14,3% durant el primer trimestre com a propietat de Tesco.

Els analistes aplaudeixen "la recuperació de Tesco que continua a bon ritme"

Laith Khalaf, analista de Hargreaves Lansdown, afirma que "Tesco va iniciar l'any amb confiança tot i la Bèstia de l'Est i va mantenir el seu impuls de vendes per desè trimestre consecutiu".

No obstant això, assevera que "les operacions de Tesco a Europa Central van patir un revés per les restriccions comercials al nombre de dies que les seves botigues podien obrir en països com Polònia i Eslovàquia pels diumenges i dies festius". Amb tot, "Europa Central representa només un 10% del negoci de Tesco".

Per la seva banda, Richard Hunter d'Interactive Inversor assevera que "la recuperació de Tesco continua a bon ritme" i recorda que "les vendes generals van millorar l'any anterior" i destaca que "l'acompliment de Tesco al seu mercat principal, el Regne Unit, va ser encara més forta".

Últimas noticias