Telefónica Tech compra l'alemanya BE-terna Group per 350 milions d'euros

BE-terna Group és 'gold partner' de Microsoft

Per

Bolsamania | 09 mai, 2022

Telefónica Tech, filial de Telefónica, ha aconseguit un acord amb certs fons d'inversió gestionats per Deutsche Private Equity per a l'adquisició del 100% de les accions de la societat alemanya BE-terna Acceleration Holding i les seves filials (BE-terna Group).

L'import de la transacció és de fins als 350 milions d'euros, incloent-hi possibles remuneracions variables (earn-outs).

BE-terna Group és un grup empresarial dedicat principalment a brindar solucions avançades al núvol per a la transformació digital de les empreses, ja que és 'gold partner' de Microsoft.

BE-terna Group va assolir el 2021 els 121 milions d'euros d'ingressos proforma a través de les seves operacions a, entre altres mercats, Alemanya, Àustria, Suïssa i Dinamarca.

La valoració implica un múltiple de 13,7 EV/OIBDA post-sinergies i en base als resultats previstos per a l'exercici 2022.

Telefónica ha dit que, amb aquesta adquisició, Telefonica Tech es consolida en un mercat estratègic per al grup com és Alemanya, alhora que incorpora una plataforma de creixement a nous mercats rellevants d'Europa.

El tancament de l'operació està subjecte a l'autorització per part de l'autoritat de competència a Alemanya (Bundeskartellamt).

Últimas noticias