Ted Baker es desploma després de reconèixer que va inflar el seu balanç en 29 milions

La companyia ha contractat una empresa d'advocats externa per veure els teus comptes

Per

Bolsamania | 02 des, 2019

Ted Baker es deixa més d'un 7% al parquet. La companyia tèxtil ha reconegut que va maquillar el seu balanç i el va inflar en 29 milions d'euros. Des del grup asseguren que s'ha contractat a una empresa d'advocats independents per assessorar-los d'ara en endavant.

Amb tot, Ted Baker afirma que aquest maquillatge no ha tingut un impacte real en el flux de caixa de l'empresa i assegura que només va tenir lloc en exercicis anteriors a aquest.

Els analistes reconeixen que l'empremta de Rachel Osborne, la nova directiva financera del grup arribada el passat mes d'octubre des de Debenhams, es comença a notar.

Des de Libertum apunten que "aquestes notícies no són per es ideals i, per a nosaltres, són un clar indicatiu de tota la feina que li queda per davant a Osborne".

Plou sobre mullat per Ted Baker. L'exconseller delegat de la companyia, Ray Kelvin, va marxar de l'empresa entre acusacions de comportament inadequat i assetjament sexual al lloc de treball. Des de llavors, Kelvin ha negat totes les acusacions.

"Ted Baker està compromesa a assegurar que es porta a terme una revisió independent per ser els més eficients i transparents possibles", apunten des de la companyia.

Últimas noticias