Técnicas Reunidas repartirà un dividend de 0,26 euros per acció el 13 de juliol

L'últim dia de negociació de l'acció amb dret al cobrament de 0,21 euros nets per títol serà el proper 10 de juliol

Per

Bolsamania | 29 jun, 2018

Técnicas Reunidas distribuirà un dividend extraordinari de 0,26 euros bruts per acció amb càrrec a reserves de lliure disposició el proper dia 13 de juliol, segons ha aprovat la junta general d'accionistes de la societat.

L'últim dia de negociació de l'acció amb dret al cobrament de 0,21 euros nets per títol serà el proper 10 de juliol i el pagament es realitzarà per mitjà d'Iberclear mitjançant BBVA.

El desemborsament total per aquest dividend extraordinari ascendirà als 14,1 milions d'euros, als quals se sumarien altres 35,8 milions d'euros per al desemborsament de la resta de retribucions per als accionistes a càrrec del resultat registrat el 2017.

El benefici net el 2017 va ser de 64 milions d'euros, xifra que va suposar un descens del 54,3% respecte a l'any anterior, cosa que la companyia va atribuir, principalment, a unes pèrdues en les transaccions en moneda estrangera de sis milions d'euros, en haver patit el dòlar una depreciació del 14% enfront de l'euro des d'inicis de 2017.

La junta també va aprovar nomenar José Nieto de la Cierva i Alfredo Bonet Baiget nous conseller de la societat, amb la qualificació de consellers externs independents, pel termini estatutari de quatre anys.

Últimas noticias