Tècniques Reunides aconsegueix un projecte de 2.000 milions i preveu vendes de 5.500 milions en 2020

La companyia construirà una refineria a Algèria

Per

Bolsamania | 30 des, 2019

Tècniques Reunides ha resultat seleccionada per Sonatrach, l'empresa estatal de petroli d'Algèria, per a l'execució d'un projecte EPC (Engineering, Procurement and Construction) per a la construcció integral d'una nova refineria de petroli en Haoud el-Hamra, Hassi Messaoud, Algèria. Aquest projecte s'executarà en consorci amb Samsung Engineering, del qual Tècniques Reunides serà líder amb una participació del 55%. El contracte se signarà a principis del mes de gener.

L'import aproximat del contracte és de 3.700 milions de dòlars, sent la participació de Tècniques Reunides de més de 2.000 milions de dòlars. Aquesta nova refineria tindrà una capacitat de cinc milions de tones a l'any. Les operacions d'aquest complex s'espera que comencin durant la primera meitat del 2024.

A més del projecte d'Algèria anunciat aquest dilluns, l'enginyeria ha destacat el tancament recentment d'altres acords importants a Colòmbia i Bèlgica (que sumen un total de més de 200 milions de dòlars) i ha subratllat que ha pres diverses iniciatives internes "rellevants" que en conjunt tindran "un important efecte en el mitjà termini".

Així, l'empresa ha aconseguit acords per a la preservació i manteniment de dos projectes llestos per a la seva posada en funcionament (Talés i Al Zour). Al mateix temps, ha arribat a acords amb l'Agència Tributària sobre la inspecció fiscal de 2012. Així mateix, Tècniques ha llançat el pla TR-ansforma d'optimització de les operacions de la companyia i un pla de desinversions d'actius no vinculats a l'activitat principal de 50 milions d'euros.

Tots aquests factors han permès a Tècniques Reunides presentar una guia més específica sobre les seves previsions de vendes i marges operatius per a l'any vinent 2020. Aquesta guia fixa unes vendes de 5.200 milions d'euros a 5.500 milions d'euros i un marge operatiu superior al 3%.

Juan Lladó, CEO de la companyia, ha comentat que "des de gener, Tècniques Reunides ha tancat més de 7.000 milions d'euros en adjudicacions. Addicionalment, durant 2019, la companyia ha fet importants passos per a garantir un creixement rendible per al futur. L'any 2020 veurem els fruits d'aquestes iniciatives, els quals ja es veuen reflectits en les nostres estimacions per a 2020, amb un fort increment de les vendes i recuperació dels marges".

Últimas noticias