TCI augmenta la pressió sobre Cellnex i demana la sortida de Kan del Consell

"Poc habitual que romangui com a conseller, una vegada que se li ha demanat que marxi"

Per

Bolsamania | 28 mar, 2023

TCI augmenta la pressió sobre Cellnex i demana la sortida del president, Bertrand Kan, del Consell. El soci de TCI, Jonathan Amouyal, considera que és "molt poc habitual que un expresident del consell d'administració hi romangui com a conseller, una vegada que se li ha demanat que marxi", després que la companyia hagi anunciat el relleu de Kan per la consellera independent Anne Bouverot.

Després de dos anys al capdavant del consell, Kan ha estat cessat del seu càrrec de president, mantenint la seva condició de conseller independent, segons donava a conèixer Cellnex aquesta setmana a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Per part seva, el fons TCI assenyalava que "el procés de contractació d'un nou conseller delegat ha estat mal manejat pel Consell i ha resultat en un progrés insuficient per reclutar un reemplaçament adequat", fet que ha provocat que perdés "la confiança en Bertrand Kan (president), Peter Shore (independent) i Alexandra Reich (nomenat per GIC) com a consellers efectius”.

Fa uns dies, TCI augmentava la seva participació a Cellnex fins al 9% des de l'anterior 7%, cosa que l'ha convertit en el accionista més gran, per davant d'Edizione, el hòlding de la família Benetton que fins ara n'era el màxim accionista, amb un 8,2% del capital.

Cal recordar, a més, que l'11 de gener passat, el conseller delegat, Tobías Martínez, que havia liderat l'estratègia de Cellnex basada en fer adquisicions i elevar l'endeutament, va presentar la seva dimissió de manera inesperada.

Últimas noticias