Target puja amb força després d'obtenir un benefici rècord durant el segon trimestre

Gana 1.690 milions de dòlars, o un rècord de 3,35 dòlars per acció

Per

Bolsamania | 19 ago, 2020

Actualitzat : 16:26

Els títols de Target pugen amb força a Wall Street aquest dimecres després de presentar resultats. La companyia de distribució es dispara més d'un 10% i és una de les més destacades del parquet estatunidenc després d'aconseguir un benefici rècord al segon trimestre: 1.690 milions de dòlars, o 3,35 dòlars per acció.

Unes xifres que estan molt per sobre de les recaptades per Target durant el mateix període de l'any anterior, quan va guanyar 938 milions de dòlars, o 1,82 dòlars per acció. Així mateix, ha comunicat que el benefici per acció ajustat va arribar a 3,38 dòlars per acció, també una xifra rècord, mentre que el consens de FactSet espera un BPA d'1,63 dòlars/acció.

Els ingressos, per part seva, van ascendir a 22.980 milions de dòlars, per sobre dels 18.420 milions de l'any passat i també per davant de les previsions del consens FactSet, que en feia una estimació de 19.970 milions, segons recull Marketwatch.

Les vendes comparables de la companyia s'han disparat entre abril i juny un 24,3%, i les vendes comparables digitals gairebé s'han triplicat, pujant un 195%. Per part seva, les vendes comparables a botigues han avançat un 10,9%. El detallista, a més, ha guanyat 10 milions de nous clients digitals durant la primera meitat de l'any.

"En l'entorn actual, cadascuna de les nostres categories està funcionant molt bé", ha ressaltat Brian Cornell, director executiu de Target. El sector de la roba va ser el que va fer un tomb més marcat, segons Cornell, passant d'un descens del 20% durant el primer trimestre a un creixement de dos dígits al segon. La llar ha pujat més del 30% i l'electrònica s'ha disparat més del 70%.

Últimas noticias