Ezentis puja gràcies al recolzament de Berenberg: "Presta un servei essencial"

La casa d'anàlisi alemanya en reitera el consell de 'comprar' i un preu objectiu de 0,45

Per

Bolsamania | 12 mai, 2020

Grupo Ezentis es desmarca amb guanys del 4% aquest dimarts. La companyia celebra a la borsa el recolzament de Berenberg, que li reitera el consell de 'comprar' i un preu objectiu de 0,45 euros per acció. L'alemanya ho té clar: "És un valor resilient que presta un servei essencial."

La firma alemanya valora molt positivament l'activitat d'Ezentis (desplegament, operació i manteniment d'infraestructures de telecomunicacions i energia).

"Les operacions d'Ezentis seran molt resilients durant aquesta crisi," afirma l'informe. Berenberg posa en valor a més la posició d'Ezentis com "un dels pocs agents clau que proveeixen aquests serveis essencials."

"La majoria de les operacions d'Ezentis no haurien de quedar afectades per les mesures de tancament actuals, ja que el manteniment de les infraestructures de telecomunicacions i energia és un servei crític, tal i com va establir fa foc un Reial decret del Govern espanyol."

La firma alemanya afegeix al seu informe que, com a resultat, "el marge hauria de ser resilient i mantenir-se estable." Tot i aquest informe positiu, des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez afirma que, més enllà de rebots i pujades com les d'avui, el títol segueix sent baixista.

Últimas noticias