S&P rebaixa Codere fins a 'CCC-' per l'"augment del risc d'impagament"

El mes d'abril passat en va retallar la qualificació fins a 'CCC'

Per

Bolsamania | 17 jun, 2020

L'agencia S&P ha retallat la qualificació de la companyia de jocs Codere fins a 'CCC-', amb perspectiva negativa, per "l'augment de risc d'impagament".

"En la nostra opinió, existeix un risc creixent que Codere incompleixi pagaments en els pròxims sis mesos, tenint en compte la pressió sobre la liquiditat (...), en particular en relació als venciments de 2021 del grup", explica l'agència.

El passat 30 d'abril, S&P va rebaixar la qualificació de Codere a 'CCC' pels difícils moments que passa la companyia a causa de la Covid-19 i l'augment de risc d'impagament. "En la nostra opinió, existeix un risc creixent que ocorri un possible incompliment", subratlla ara.

"Pel que fa als venciments a termini del grup el 2021, en el context de la situació financera actual, el rendiment, la qualificació i els nivells de preus dels bons, així com determinats esdeveniments de refinançament o reestructuració, tenen el potencial de causar o ser tractats per S&P Global Ràtings com a esdeveniments d'incompliment", explica l'agència. "Aquests podrien incloure, entre altres coses, una àmplia reestructuració del deute, la compra o l'intercanvi de deute per sota de la par i l'ampliació dels terminis de venciment. No obstant això, no tenim coneixement de cap pla específic en aquesta etapa, i avaluaríem qualsevol iniciativa de finançament i qualsevol efecte, si es contempla", afegeix.

Últimas noticias