Soltec signa un acord amb Acciona Energia per subministrar seguidors solars

El contracte té una durada de tres anys

Per

Bolsamania | 14 oct, 2021

Soltec ha anunciat aquest dijous la signatura d'un contracte marc amb Acciona Energia pel qual la companyia d'energia solar fotovoltaica subministrarà seguidors solars en diferents projectes d'Acciona Energia. L'acord té una durada de tres anys.

Dins l'acord signat entre les dues companyies, Soltec ha comunicat la signatura d'un primer contracte de subministrament de seguidors solars per al desenvolupament d'un parc fotovoltaic a la província de Conca (Espanya). El projecte tindrà una capacitat de 50 MW i està previst que el subministrament comenci a l'any 2021.

El parc solar subministrarà energia a prop de 14.000 habitatges, evitant l'emissió de 90.000 tones de CO2 a l'atmosfera.

Pel que fa a la tecnologia utilitzada, aquest parc estarà dotat amb una tecnologia policristal·lí bifacial (seguidor SF7 bifacial de Soltec), que permet als panells absorbir la radiació directa i indirecta per les dues cares.

Segons ha declarat Raúl Morales, CEO de Soltec: "Acciona Energia és un client estratègic amb qui esperem seguir col·laborant en el futur. Estem molt agraïts per la seva confiança i per comptar amb nosaltres per a aquest projecte tan emocionant a Espanya".

Soltec ha dit que, d'aquesta manera, continua enfortint el seu backlog operatiu. D'acord amb les dades del tancament del primer semestre de l'any, comptava amb un backlog de 363 milions, i una pipeline valorat en 2.906 milions.

Últimas noticias