Solaria, Soltec, Audax... lideren els guanys de la borsa espanyola a l'inici d'any

Els experts assenyalen el sector com un dels que donarà continuïtat al rebot dels parquets

Per

Bolsamania | 05 gen, 2021

La borsa espanyola ha enlluernat en aquest inici d'any gràcies a les seves renovables. Solaria, Soltec i Audax lideren els guanys del parquet patri. La primera puja gairebé un 9% durant les dues primeres sessions de 2021 amb la segona acumulant un avanç del 5%, i la tercera, un repunt de més del 4%.

Tampoc es queda enrere Solarpack, que puja a prop d'un 5% durant aquestes dues primeres jornades de l'any. Altres valors com Grenergy han tingut una de freda i una de calenta (va pujar un 2,3% durant la primera sessió de l'any però corregeix més d'un 1% aquest dimarts).

Els inversors donen així la raó als experts, que en les seves previsions van encomanar a aquest sector part de la responsabilitat de donar continuïtat al rebot de les borses en aquest 2021. Un altre és l'associat amb la tecnologia 5G. En qualsevol cas, el boom de les renovables no sorprèn a Espanya.

Aquestes companyies estan oferint un rendiment molt interessant durant els dos últims anys i, si tenim en compte la capitalització total de totes, s'ha quintuplicat des dels 1.100 milions fins als 5.300 milions. En el cas de Solaria, l'empresa va ser inclosa junts amb Siemens Gamesa i PharmaMar en una llista de les capitalitzades de més de 1.000 milions més alcistes del parquet.

Últimas noticias