Société Générale guanya un 32% més durant el tercer trimestre

Els ingressos ascendeixen fins als 6.530 milions

Per

Bolsamania | 08 nov, 2018

El benefici net del tercer trimestre de Société Générale va augmentar un 32%, fins als 1.230 milions d'euros enfront dels 932 milions d'euros del mateix període de l'any anterior. Aquesta magnitud ha superat les estimacions dels analistes.

Els ingressos del tercer banc cotitzat per actius a França s'han elevat fins als 6.530 milions, per sobre també de les estimacions dels experts.

El consens de FactSet preveia un benefici net de 896 milions d'euros i uns ingressos de 6.000 milions d'euros.

"Els nostres ingressos van augmentar a causa del creixement en banca minorista internacional i serveis financers i al fort impuls de les activitats de finançament i assessoria i de mercat", ha dit el director general, Fréderic Oudéa.

La banca minorista internacional va arribar durant el tercer trimestre un benefici net de 532 milions d'euros enfront dels 493 milions de fa un any. El fort impuls econòmic a Europa, Rússia i a les seves filials africanes va enfortir aquest creixement.

"El grup ha seguit un enfocament disciplinat en la gestió de costos i el baix cost del risc confirma la qualitat de la nostra cartera de préstecs. Société ha posat fi aquest trimestre a l'impacte financer dels principals litigis amb les autoritats nord-americanes relacionats amb el període de crisi prefinancera", ha afegit Oudéa.

Últimas noticias