Snap es desploma després d'anunciar una rebaixa en les previsions trimestrals

"Des de finals d'abril, l'entorn macroeconòmic s'ha deteriorat més i més ràpidament del previst"

Per

Bolsamania | 24 mai, 2022

Actualitzat : 12:18

Snap ha rebaixat les seves previsions de resultats trimestrals, atribuint aquesta decisió que l'entorn econòmic havia empitjorat més ràpid del que s'esperava l'últim mes. Això ha fet que les accions de la companyia de xarxes socials estiguin patint una venda massiva fora d'horari.

La companyia ha reconegut que espera que els ingressos i l'EBITDA ajustat estiguin per sota del rang d'orientació per al segon trimestre.

"Des de finals d'abril, l'entorn macroeconòmic s'ha deteriorat més i més ràpidament del previst. Com a resultat, creiem que és probable que reportem ingressos i EBITDA ajustat per sota de l'extrem inferior del nostre rang d'orientació per al segon trimestre del 2022", ha afirmat en una presentació davant la Comissió de Borsa i Valors dels EUA.

"Igual que moltes empreses, seguim enfrontant a una inflació i tipus d'interès creixents, escassetat a la cadena de subministrament i interrupcions laborals, canvis en la política de la plataforma, l'impacte de la guerra a Ucraïna i més", ha dit el president executiu d'Snap, Evan Spiegel, als treballadors en un comunicat recollit per Reuters, en què la companyia admet que reduirà la contractació aquest any i exposa una àmplia llista de problemes.

Els darrers guanys d'Snap no van assolir les expectatives. És només una cosa d'Snap? Es pregunten els analistes de Markets. "Probablement no, atesa la perspectiva macroeconòmica i el que ens diuen els informes de confiança del consumidor", responen.

Últimas noticias