Sky es dispara un 8% després de la nova oferta de Comcast

La britànica recomana als seus accionistes acceptar-la "immediatament"

Per

Bolsamania | 24 set, 2018

La britànica Sky ha recomanat als seus accionistes acceptar l'oferta de Comcast, una OPA de 40.000 milions de dòlars, en un comunicat de premsa publicat aquest mateix dilluns.

"Tenint en compte que l'oferta de Comcast és superior, està en els millors interessos dels nostres accionistes acceptar-la", ha afirmat el gegant del Regne Unit.

La britànica recomana als seus accionistes acceptar-la "immediatament"

"En conseqüència, el Comitè Independent recomana de forma unànime que els accionistes acceptin l'oferta de Comcast immediatament", subratlla Sky.

Ara, és el torn de la junta directiva i els accionistes de Sky, que tenen com a data límit l’11 d'octubre per donar una resposta definitiva a la nord-americana.

Comcast ha d'assegurar un 50% de Sky, tenint en compte que Fox posseeix a hores d'ara un 39% de la companyia. Per tant, Comcast té la mirada posada en el 6% restant de la companyia. Les accions de Sky repunten un 9% aquest dilluns fins a les 17,22 lliures per acció, respecte a les 17,28 lliures de la prima per acció que ofereix Comcast en la seva oferta.

Liberum no espera "canvis significatius per als accionistes de Sky", ja que és molt poc probable que Comcast vulgui canviar molt la companyia, encara que potser s'expandeixi els serveis tecnològics i de servei al client de la britànica als EUA, per "consolidar-hi les seves operacions".

Últimas noticias