Shell redueix el Comitè Executiu per simplificar-ne organització i millorar-ne el rendiment

La Direcció d´Estratègia, Sostenibilitat i Relacions Corporatives deixarà d'existir

Per

Bolsamania | 30 gen, 2023

Shell reduirà la mida del seu Comitè Executiu (CE) de nou a set membres en un moviment "decisiu" dissenyat per simplificar encara més l'organització i millorar el rendiment a mesura que desenvolupa la seva estratègia Powering Progress, segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

En virtut dels canvis, que s'espera que entrin en vigor l'1 de juliol del 2023, els negocis Integrated Gas i Upstream de Shell es combinaran per formar una nova Direcció Integrated Gas and Upstream dirigida per l'actual directora d'Upstream, Zoe Yujnovich. El negoci de Downstream es combinarà amb Renewables & Energy Solutions per formar una nova Direcció de Downstream i Renewables dirigida per l'actual director de Downstream, Huibert Vigeveno.

D'altra banda, la Direcció d'Estratègia, Sostenibilitat i Relacions Corporatives (SSCR) deixarà d'existir i el director, Ed Daniels, abandonarà el CE a partir de l'1 de juliol de 2023 i deixarà de prestar serveis al grup posteriorment. La Direcció d'Estratègia s'unirà a la de Desenvolupament de Nous Negocis i, juntament amb la de Sostenibilitat, dependrà directament de Sinead Gorman, Directora Financera, cosa que "permetrà una planificació més racionalitzada i millors decisions d'assignació de capital", ha subratllat la petroliera. Relacions Corporatives dependrà directament de Wael Sawan, conseller delegat.

"Faig aquests canvis com a part de l'evolució natural i contínua de Shell. El nostre objectiu principal és subministrar energia als nostres clients de forma segura i rendible, ajudant-los alhora, i ajudant-nos a nosaltres, a reduir les emissions de carboni. Crec que menys interfícies signifiquen més cooperació, disciplina i velocitat, cosa que ens permet centrar-nos a enfortir el rendiment en tots els negocis i generar forts retorns per als nostres inversors”, ha declarat Wael Sawan.

"Shell és una gran companyia i estem canviant per assegurar-nos que també siguem una gran inversió. Simplificar el funcionament de l'organització, a la recerca d'un rendiment més gran, és fonamental per aconseguir-ho", ha afegit.

Últimas noticias