Seur contractarà 400 persones per a la campanya d'estiu

El 90% d'aquestes noves incorporacions anunciades per la companyia seran repartidors

Per

Europa Press | 19 jun, 2018

L'empresa de transport urgent Seur preveu augmentar la seva plantilla amb més de 400 noves persones, per tal de fer front a la campanya d'estiu i a les rebaixes dels comerços. Així ho ha anunciat l'empresa, que va assenyalar que el 90% dels llocs correspon als repartidors.

La companyia ha destacat que el pròxim 1 de juliol, data de començament de les rebaixes, s'iniciarà una de les èpoques de major consum de l'any i ha destacat que l'auge del comerç electrònic ha motivat que la logística s'hagi convertit "en un agent clau" per a l'èxit d'aquest tipus de campanyes.

El 90% d'aquestes noves incorporacions anunciades per la companyia seran repartidors

Així, la companyia estima que els dies amb major volum d'operacions durant l'estiu es concentrin durant la primera setmana de juliol i durant l'última d'aquest mes. Per això, ha posat en marxa diversos processos de selecció per reforçar els seus equips formats per més de 8.000 persones.

"L'objectiu és mantenir la qualitat de servei i oferir al client, ja sigui empresa o particular, la millor experiència possible", va assegurar la companyia, que va destacar que tots els perfils contractats rebran una formació adaptada al seu lloc de treball.

Últimas noticias