Servihabitat també renova el seu consell i deixa anar el comte de Godó

El substituirà Jordi Soldevila, un alt directiu de CaixaBank

Per

Bolsamania | 23 set, 2016

Actualitzat : 11:17

Servihabitat, la immobiliària participada en un 49% per CaixaBank ha canviat una peça del seu consell. Segons la informació apareguda en el Butlletí del Registre Mercantil de Barcelona, la plaça que des de 2014 ostentava el comte de Godó s'ha revocat. Ho substitueix Jordi Soldevila Gasset, un alt directiu de CaixaBank.

Aquest canvi s'ha conegut poc després que s'hagin produït altres moviments en les participades de l'entitat bancària. Amb prou feines havien passat 24 hores des que s'anunciés la sortida de Juan Rosell de Gas Natural -controlada per la Fundació Bancària La Caixa a través de Criteria-, quan s'ha fet pública la sortida de Javier Godó Muntañola de Servihabitat.

Ni CaixaBank ni la immobiliària han volgut fer declaracions referent a aquest canvi de cadires i han comentat a Bolsamanía que és una decisió dels accionistes.

El silenci no és d'estranyar, tenint en compte que CaixaBank s'ha convertit en el gran protagonista de la setmana en col·locar un 9,9% de la seva capital entre inversors qualificats amb l'objectiu de reforçar la seva solvència davant el procés de la compra del banc lusità BPI. El banc ha aconseguit així 1.322 milions d'euros amb la venda de 585 milions de títols que tenia en autocartera.

El comte de Godó manté els seus càrrecs de vicepresident de Criteria i de patró de la Fundació Bancària La Caixa

MÉS CANVIS A SERVIHABITAT?

En qualsevol cas, no sembla que el comte de Godó es vagi a desvincular de CaixaBank, ja que manté els seus càrrecs de vicepresident de Criteria i de patró de la Fundació Bancària La Caixa. El moviment dins de Servihabitat respondria, segons publica Economia Digital -citant fonts properes al grup bancari català-, al fet que "està havent-hi certa renovació (en Servihabitat), encara que lenta, lligant més els llocs a càrrecs de Caixabank".

El comte de Godó, també president del Grup de comunicació qu du el seu nom, portava amb prou feines dos anys en el consell d'administració de la immobiliària. El seu nomenament es va produir a la fi de 2014, data en la qual CaixaBank i el fons TPG -que controla el 51% de Servihabitat- van decidir renovar el consell de la immobiliària i en la qual es va materialitzar la sortida, entre uns altres de Rodrigo Rato.

Últimas noticias