Segueix el festeig d'IFM a Naturgy, en el capital del qual es vol quedar "a perpetuïtat"

El gestor australià ha reafirmat les seves intencions per entrar al capital de l'espanyola

Per

Europa Press | 11 feb, 2021

IFM ha assegurat que el seu interès d'entrar en el capital social d'Naturgy és de permanència "a perpetuïtat", i que la seva intenció és acompanyar l'espanyola en el seu creixement.

Fonts pròximes al gestor australià han informat a Europa Press que les seves inversions solen ser a llarg termini, "a dècades", de fet.

Així mateix, subratllen que l'oferta pública voluntària i parcial del fons per fer-se amb fins al 22,69% del capital social de Naturgy, amb un mínim d'acceptació del 17% del capital, li permetria prendre una participació en l'energètica que seria minoritària, tot i que sí que espera, en el cas d'èxit, poder comptar amb una presència proporcional al seu consell d'administració, però "sense cap tipus de control".

A més, destaquen que la seva filosofia "és molt continuista" amb els plans marcats per la companyia amb l'actual equip directiu, que ha estat "un dels principals motius" de la inversió. En aquest sentit, manifesten el seu desig de comptar amb l'equip dirigit per Francisco Reynés.

Últimas noticias