Sears puja un 18% després d'anunciar el seu acord amb Amazon

La plataforma de comerç ven els electrodomèstics Kenmore de la marca Sears

Per

Bolsamania | 20 jul, 2017

Sears començarà a vendre electrodomèstics Kenmore a Amazon.com, incloent-hi aparells intel·ligents que es poden sincronitzar amb l'assistent de veu d'Amazon, Alexa. Aquest acord fa que les accions de Sears es disparin un 18% a Wall Street, tot i que han arribat a pujar un 20%.

Sears, que també és propietària de Kmart, ha assenyalat que els seus electrodomèstics estaran completament integrats amb Alexa. Això permetrà als usuaris programar qualsevol ordre amb la veu com a accionar l'aire condicionat.

L'acord es produeix després que Sears estigui perdent terreny per les seves rivals com WalMart o el mateix Amazon. Això ha fet que vengui alguns actius com Land's End roba i Craftsman eines. La cadena ha considerat la venda de línies addicionals, incloent-hi les seves bateries d'automòbils DieHard i els electrodomèstics Kenmore.

Sears s'uneix a un nombre cada vegada més gran de minoristes i fabricants, entre ells Whirlpool Corp, Ford Motor Co i Starbucks, que estan integrant els seus productes amb Alexa mentre busquen obtenir vendes a través del popular assistent digital.

Alexa controla Amazon Echo, un altaveu que permet a l'usuari trucar a un taxi, demanar pizza o comprar a Amazon, entre altres coses.

Els minoristes basats busquen, cada vegada més, vendre en línia, ja que lluiten amb la caiguda del trànsit de botigues i la creixent competència d'Amazon. El fabricant de calçat Nike Inc. també va dir el mes passat que començaria a vendre un assortiment limitat de productes directament a Amazon, en lloc de a través de tercers i distribuïdors sense llicència.

Últimas noticias