Saeta Yield deixarà de cotitzar aquest dimarts després de l'OPA de Brookfield

La companyia deixarà de cotitzar al Mercat Continu després d’activar la venda forçosa

Per

Bolsamania | 18 jun, 2018

Saeta Yield deixarà de cotitzar aquest dimarts després de l'OPA (oferta pública d'adquisició) de Brookfield sobre la companyia. Així ho ha recordat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en un comunicat publicat aquest dilluns, en què apunta que "suspendrà el 19 de juny al tancament de mercat, la negociació a les borses de valors i al Sistema d’Interconnexió Borsària, de les accions i altres valors que puguin donar dret a la seva subscripció, adquisició o venda, de Saeta Yield".

La sortida de Saeta Yield del Mercat Continu té lloc "després de la sol·licitud de suspensió efectuada per TERP Spanish Holdco., SLU, amb la finalitat de dur a terme l'adequada liquidació de les compravendes", recorda l'òrgan supervisor.

La companyia deixarà de cotitzar al Mercat Continu després d’activar la venda forçosa

Una suspensió que, segons la CNMV, "es mantindrà fins que es produeixi l'exclusió definitiva de la negociació de les accions de l'esmentada societat".

Brookfield va comunicar dijous al supervisor borsari la seva decisió d'exigir als accionistes de Saeta que no van acudir a l'OPA la venda forçosa dels seus títols al mateix preu fixat en l'oferta, 12,20 euros per acció. El fons canadenc va comprar el 95,28% del capital de Saeta Yield a través de la seva OPA.

La venda forçosa serà el proper 28 de juny i el fons canadenc presentarà a la CNMV la suspensió de cotització de Saeta Yield a partir del 19 de juny un cop tancada la jornada borsària, fins que es liquidi l'OPA i s'exclogui de borsa a la companyia energètica.

Terp Spanish Holdco., societat a través de la qual Brookfield va llançar l'OPA, presentarà davant la CNMV un aval de 46,9 milions d'euros, emès per Banc Santander, per garantir la compra de les accions derivada de l'exercici de venda forçosa. Segons aquesta societat, la venda forçosa de les accions de les persones que no van acudir a l'OPA determinarà l'exclusió de negociació dels títols de Saeta, que serà efectiva a partir de la liquidació de l'oferta.

Per això, i per a la correcta execució i liquidació de la venda forçosa, Terp Spanish Holdco. va demanar a la CNMV que acordi suspendre, amb efectes del dia 19 de juny, després del tancament del mercat borsari, la negociació de les accions de Saeta i que romanguin suspeses fins que es produeixi la definitiva exclusió.

Últimas noticias