Sacyr es reforça als EUA amb obres en una carretera de Florida per 70 milions

Tercer contracte de l'any al país, on ja suma una cartera de 120 milions

Per

Europa Press | 28 jun, 2018

Actualitzat : 14:01

Sacyr s'ha adjudicat el contracte d'obres de renovació d'una carretera de Florida per un import de 82 milions de dòlars (uns 70 milions d'euros), segons ha informat el grup.

Es tracta del tercer projecte que aconsegueix al país, un mercat estratègic per al grup, on va aconseguir entrar aquest any i on ja suma una cartera d'obres per un import de 120 milions d'euros. El contracte aconseguit ara suposa la reconstrucció i renovació d'un tram de 12 quilòmetres de longitud de la carretera I-75, a l'oest de Florida.

Amb aquests treballs, que inclouen la reconstrucció de dos nous ponts, el Departament de Transports de Florida busca millorar la capacitat i seguretat de la via. Aquest contracte se suma als dos aconseguits per Sacyr als Estats Units aquest any, amb els quals va aconseguir entrar a aquest mercat complint així amb un dels objectius del seu pla estratègic de creixement.

"PROGRESSIVA" EXPANSIÓ

Aquests altres dos projectes, també a l'estat de Florida, abasten l'ampliació d'un tram de carretera a l'entorn d'Alabama i la construcció i ampliació de carrers al Sud de Miami.

No obstant això, el grup que presideix Manuel Manrique també ha aconseguit desembarcar als Estats Units a través dels seus negocis de construcció industrial i de serveis, a través de sengles projectes de tractament de residus a Connecticut i Maryland.

Sacyr va manifestar en comunicat la seva confiança que tots aquests contractes serveixin de trampolí per a la "progressiva" implantació del grup al mercat nord-americà.

Últimas noticias