El Sabadell posa en marxa un marc per a l'emissió de bons vinculats al desenvolupament sostenible

Espera avançar en la transició cap a una economia eficient amb els recursos

Per

Bolsamania | 13 jul, 2020

El Banc Sabadell ha posat en marxa el marc per a l'emissió de bons vinculats a objectius de desenvolupament sostenibles. Aquest marc suposa un pas més en el compromís de l'entitat amb la sostenibilitat mediambiental, la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament social. Amb la definició d'àmbits prioritaris d'actuació i la identificació de criteris, impulsa l'emissió de bons verds, socials i sostenibles. Amb això fa un pas més en l'exercici de la seva responsabilitat com a agent vertebrador d'una economia sostenible.

Amb aquesta iniciativa, el Banc Sabadell posa en valor el paper de les institucions financeres en la mobilització de capital per avançar en la transició cap a una economia eficient en els recursos i amb baixes emissions de carboni.

Els bons verds aniran orientats a projectes amb benefici mediambiental, com la reducció d'emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, la prevenció de la contaminació i l'adaptació al canvi climàtic. Les categories en aquest àmbit prioritzen les energies renovables, el control i prevenció de la contaminació, la gestió sostenible de l'aigua, el transport net, l'eficiència energètica i els edificis verds.

Els bons socials estaran focalitzats en la generació de beneficis que impulsin l'accés a serveis essencials, la inclusió social i la generació i manteniment de l'ocupació.

Últimas noticias