Ryanair canvia les ales dels seus Boeing 737-800 per reduir les emissions de carboni

Millorarà l'eficiència de combustible als seus avions fins a un 1,5%

Per

Bolsamania | 23 gen, 2023

Actualitzat : 18:33

Ryanair ha anunciat que aquest dilluns que ha procedit a la instal·lació de les seves noves ales 'Split Scimitar Winglets' al primer dels seus més de 400 avions Boeing 737-800 Next Generation. Després de l'acord signat amb Aviation Partners Boeing (APB), per 175 milions de dòlars, l'aerolíniad de baix cost millorarà l'eficiència de combustible als seus avions fins a un 1,5%, segons ha informat en un comunicat de premsa.

Així mateix, des de Ryanair han indicat que aquestes noves ales permetran una reducció en el consum anual de combustible de 65 milions de litres i de 165.000 tones a les emissions de carboni.

"A mesura que Ryanair creix per transportar 225 milions de passatgers a l'any fiscal 2026, aquesta iniciativa impulsarà l'objectiu de zero emissions netes de l'aerolínia per al 2050", ha afirmat l'aerolínia.

El director de sostenibilitat de Ryanair, Thomas Fowler, ha declarat que "com la principal aerolínia més eficient mediambientalment d'Europa, estem liderant el camí en l'aviació sostenible, com ho demostra aquesta inversió a la nostra flota. Aquesta tecnologia de winglet ens ajudarà a assolir els nostres ambiciosos objectius ambientals en el nostre camí cap a zero emissions netes per al 2050. Estem impressionats amb els innovadors dissenys de winglet d'APB i esperem tenir-los instal·lats no només en aquest primer avió sinó a més de 400 dels nostres avions per reduir encara més les nostres emissions".

El director comercial d'APB, Patrick LaMoria, ha afirmat que "tenir l'operador de la flota més gran del món d'avions 737-800 Next Generation instal·lant Split Scimitar Winglets és l'últim suport d'APB i els seus productes. Ens sentim honrats de continuar recolzant Ryanair en les seves ambicioses iniciatives de sostenibilitat".

Últimas noticias