Ryanair anuncia 20 noves rutes a Espanya per a l'estiu de 2020

L'aerolínia irlandesa assegura que preveu transportar 50,8 milions de passatgers l'any

Per

Bolsamania | 08 oct, 2019

Ryanair augmentarà les seves rutes a Espanya de cara a l'estiu de 2020. Segons ha anunciat aquest dimarts, l'aerolínia irlandesa tindrà 20 noves rutes a casa nostra, incloent-hi 17 nous serveis d'estiu i tres connexions noves, amb les quals preveu transportar 50,8 milions de passatgers a l'any.

Així, el calendari d'estiu 2020 inclourà tres noves rutes que uniran Màlaga amb Vitòria, Palma amb Tolosa i Saragossa amb Marràqueix. Quant als nous serveis d'estiu, es tracta dels vols Alacant-Exeter (Anglaterra), Barcelona-Riga, Santander-Bolonya, Santiago-Malta, València-Kíev, València-Tolosa, Saragossa-Lisboa, Barcelona-Atenes, Màlaga -Lisboa, Màlaga-Porto, Sevilla-Lisboa, Sevilla-Londres Luton, València-Lisboa, Madrid-Atenes, Sevilla-Brussel·les, Madrid-Kíev i Fuerteventura-Bolonya.

Les tres noves rutes uniran Màlaga amb Vitòria, Palma amb Tolosa i Saragossa amb Marràqueix

En total, l'aerolínia planteja més de 550 rutes fins a octubre de 2020 que el clients ja poden reservar. Amb tot això, la companyia preveu contribuir a l'ocupació amb 38.000 llocs de treball als 26 aeroports espanyols on opera Ryanair.

A més, aprofitant aquest anunci, Ryanair ofereix més d'un milió de seients per viatjar des de novembre fins a maig amb un descompte de fins al 25%. Segons ha informat la companyia, aquesta promoció estarà disponible fins a la mitjanit del divendres 11 d'octubre a la seva pàgina web.

Últimas noticias