Retall de preu de Barclays i Deutsche a H&M: "S'enfronta a trimestres difícils"

"La possible debilitat dels consumidors es combina amb l'impacte endarrerit de més costos"

Per

Bolsamania | 26 ago, 2022

H&M s'enfronta a un tercer i quart trimestre "difícils" davant d'un "entorn desafiador". Així ho opinen els analistes de Barclays i Deutsche Bank, que retallen el preu objectiu a les accions de la companyia retail, fins a les 150 i 125 corones sueques, respectivament.

"Creiem que H&M va continuar evolucionant en un entorn desafiador al tercer trimestre i pronostiquem que l'EBIT disminuirà en un 30% aquest trimestre", comenten a Barclays, que atorguen a la companyia una recomanació de neutral. Per part seva, Deutsche Bank fixa un consell de mantenir.

L'entitat alemanya destaca que la "possible debilitat dels consumidors es combina amb l'impacte endarrerit de més costos i vents en contra del tipus de canvi". Consideren que, "a causa de l'escala del grup i el seu saludable balanç, la gerència té l'avantatge d'escollir com reaccionar durant aquest període inflacionari. Si bé és probable que H&M faci augments de preus de fins a un 10% en tots els seus rangs, probablement ho farà de manera mesurada per millorar la seva proposta general per al consumidor en comparació amb el mercat”.

Des del punt de vista dels costos operatius, esperen una “prudència contínua en costos, però cap canvi significatiu en el model operatiu relacionat amb els nivells de personal o el màrqueting”.

"Sembla que aquests seran un parell de trimestres difícils per a H&M, però amb el preu de les accions ja als mínims del 2008, 2018 i 2020, considerem que els riscos a l'alça i a la baixa estan força equilibrats en una perspectiva de 12 mesos, fins i tot si hi ha marge per a un viatge volàtil durant aquest període", conclou.

Últimas noticias