Reig Jofre col·labora amb la primera investigació per a l'ús d'aigües de la mar en afeccions respiratòries

S'ha obtingut informació tant de metges especialistes com dels usuaris

Per

Bolsamania | 24 oct, 2017

Actualitzat : 10:44

La farmacèutica Reig Jofre ha col·laborat a la primera investigació sociosanitari a nivell mundial sobre l'ús d'aigües de mar a la higiene i l'alleujament dels símptomes en les afeccions respiratòries de les vies altes en la qual s'ha obtingut informació tant de metges especialistes com dels usuaris.

Aquesta investigació ha estat promoguda per la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i Atenció Primària (SEPEAP), ha estat avalada per la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC) i la Societat Espanyola d'Otorinolaringologia (SEORL), ha comptat amb la participació de 175 especialistes en el tractament d'afeccions de vies respiratòries altes de les àrees de pediatria (50%), otorinolaringologia (30%) i al·lergologia (20%), i 1350 usuaris d'aigües de mar de totes les edats.

A l'estudi realitzat entre especialistes, es va utilitzar la metodologia Delphi, eina que garanteix l'objectivitat i el consens entre professionals. Els resultats s'han presentat al congrés de la SEPEAP, celebrat al mes d'octubre a Santander.

Últimas noticias