Reddit debuta a Wall Street amb una valoració de gairebé 6.500 milions de dòlars

La companyia s'estrena aquest dijous a la Borsa de Nova York a un preu de 34 dòlars per acció

Per

Bolsamania | 21 mar, 2024

Wall Street acull aquest dijous en estrena a la borsa de Reddit. La companyia arriba al mercat de Nova York sota el símbol RDDT amb una valoració de gairebé 6.500 milions de dòlars, desembarcant al preu més alt de la forquilla plantejada al fullet de l'operació, 34 dòlars per acció.

Reddit havia previst inicialment un preu per acció entre 31 i 34 dòlars. No obstant això, la xifra de valoració és força inferior als 10.000 milions de dòlars que va obtenir en una ronda privada de recaptació de fons el 2021.

Segons ha explicat l'empresa en un comunicat, del total de 22 milions d'accions ordinàries Classe A, 15.276.527 són venudes per Reddit i 6.723.473 dels quals estan venudes per certs accionistes venedors.

"Reddit no rebrà cap producte de la venda d'accions per part dels accionistes venedors. A més, ha atorgat als subscriptors una opció de 30 dies per comprar fins a 3.300.000 accions addicionals de les accions ordinàries Classe A al preu d'oferta pública inicial, menys descomptes i comissions de subscripció".

Morgan Stanley, Goldman Sachs, JP Morgan i BofA Securities actuen com a gestors principals de l'oferta. Citigroup, Deutsche Bank Securities i MUFG actuen com a gestors comptables conjunts. Citizens JMP, Needham & Company, Piper Sandler, Raymond James, Academy Securities, Loop Capital Markets, Ramirez & Co i Telsey Advisory Group actuen com a coadministradors.

El debut al mercat de Reddit aquest dijous serà el primer d'una gran empresa de xarxes socials des que Pinterest s'hi va estrenar el 2019. De fet, els més de dos anys que ha trigat Reddit a sortir a borsa reflecteixen els alts i baixos del mercat.

Des del seu llançament el 2005, la companyia mai no ha obtingut beneficis anuals. Als resultats de tancament de 2023, Reddit va registrar pèrdues de prop de 91 milions de dòlars, enfront dels números vermells de 158,6 milions de dòlars de 2022. El major accionista de Reddit és Advance Magazine Publishers, part de l'imperi editorial de la família Newhouse propietària de Conde Nast, que va comprar Reddit el 2006 i la va escindir el 2011.

Últimas noticias