Prisa puja amb força després de l'entrada d’AzValor

La matriu d'El País es revalora gairebé un 4% i supera els 2 euros

Per

Bolsamania | 02 mai, 2018

Prisa puja un 3,3% al Mercat Continu després que s'hagi conegut que el fons AzValor Iberia, gestionat per Álvaro Guzmán, ha entrat en la companyia amb una inversió de 7,4 milions d'euros. La matriu d'El País cotitza ja per sobre dels 2 euros i acumula una pujada del 42% a l'any.

El fons AzValor Iberia va publicar la seva carta trimestral a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en què informa que la participació suposa el 4,9% de la cartera del fons. Tal com indiquen des d’AzValor a la seva carta trimestral: "La cartera està composta per empreses infravalorades, en general molt ben gestionades, amb balanços sòlids i perspectives de beneficis futurs favorables".

A més de Pirsa, la principal entrada nova del període ha estat Codere amb una inversió de 4,1 milions d'euros i un pes en el fons del 2,68%. L'altra entrada ha estat la d'OHL, que suposa un pes de 2,14% en el fons espanyol gràcies a la inversió de 3,2 milions d'euros.

L'entrada de la gestora a Prisa coincideix amb canvis a la cúpula directiva. El passat 27 d'abril, la companyia va anunciar que el fundador i primer director d'El País, Juan Luis Cebrián, abandonarà el proper 21 de maig tots els seus càrrecs a Prisa, després de 42 anys. Aquest canvi ha comportat la volta d'un Polanco al 'tron' després de 10 anys. A més, l'entrada d’AzValor s'ha produït després de l'aprovació de la seva ampliació de capital.

Últimas noticias