P&G compra el negoci de salut del consumidor de Merck per 3.400 milions

La compra d'aquest negoci reemplaçarà l'aliança que P&G manté amb Teva Pharmaceutical Industries

Per

Europa Press | 19 abr, 2018

Procter & Gamble (P&G) ha subscrit un acord per adquirir per uns 3.400 milions d'euros el negoci de salut del consumidor del laboratori alemany Merck, que inclou marques com Neurobión, Nasivin o Seven Seas, segons ha informat la companyia nord-americana.

La compra d'aquest negoci reemplaçarà l'aliança que P&G manté amb Teva Pharmaceutical Industries i que expira el proper 1 de juliol, a més de permetre a P&G expandir la seva presència al segment de consum de cures de la salut, on la nord-americana compta amb marques com Vicks i Oral-B.

"Aquesta adquisició ens ajuda a continuar impulsant el creixement de vendes i beneficis de P&G en proporcionar les capacitats i l'escala de cartera necessària per operar aquesta classe de negoci a nivell mundial sense ajuda d'un soci d'atenció mèdica", va dir Tom Finn, president de P&G Global Personal Health Care.

Per la seva banda, Stefan Oschmann, president del consell executiu i conseller delegat de Merck, va destacar que la desinversió d'aquest negoci suposa un important pas en l'enfocament estratègic de la companyia i demostra el compromís de modelar activament la cartera de la companyia.

Últimas noticias