OHLA construirà un edifici multifuncional a Madrid per més de 9,5 milions

Amb una superfície construïda de 5.551,62 metres quadrats, distribuïda en cinc plantes

Per

Bolsamania | 14 feb, 2024

OHLA s'adjudica la construcció d'un edifici multifuncional a Madrid per un import superior a 9,5 milions d'euros. És un edifici multifuncional amb una superfície construïda de 5.551,62 metres quadrats, distribuïda en cinc plantes.

L'edifici comptarà amb una escola bressol amb sala multiusos, cuina, sala de professors, així com espais necessaris de magatzem, lavabos, vestuari de personal i instal·lacions. També disposarà del pati central al voltant de què s'articulen les plantes de l'edifici.

Així mateix, estarà dotat amb un centre de dia i un centre de gent gran. El primer disposarà de tallers, sales de rehabilitació i gimnàs, sala d'infermeria i cuina, així com espais necessaris de magatzem, lavabos, vestuari de persona, entre d'altres. El centre de gent gran comptarà amb espais per a tallers, sales polivalents, gimnasos i saló d'actes, entre d'altres.

El projecte s'emmarca al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU i s'ubicarà al carrer Francisco Remiro 21, al Districte de Salamanca, Barri La Guindalera.

Últimas noticias