OHL torna a caure: cedeix més d'un 5% després de l'avanç de dies anteriors

La constructora presidida per Juan Villar-Mir ha començat la jornada borsària del dimarts amb baixades després del rebot de dies previs

Per

Bolsamania | 09 ago, 2016

Actualitzat : 16:33

La constructora OHL ha tornat a reprendre el camí de les caigudes en borsa, i perd durant la jornada de dimarts un 5,17% fins als 2,237 euros per títol, tot això després que en dies anteriors l'empresa hagués recuperat el terreny perdut pujant gairebé un 12% durant el divendres i dilluns. El volum de contractació ja supera els 5,68 milions d'accions negociades en tan sols unes hores.

La pujada de l'últim dia d'OHL va estar edulcorada amb la decisió de l'agència de qualificació Fitch, que va ratificar la seva qualificació de BB a la companyia, així com el seu manteniment en perspectiva estable. En el seu informe, Fitch destacava que "OHL ha enfortit el seu balanç, fet que el fa estar en millor posició que fa un any per compensar els possibles problemes de liquiditat causats pel menor flux de caixa". L'agència va donar suport als títols de l'empresa afirmant que "està millor posicionada que fa un any per suportar els seus problemes potencials de liquiditat".

Llegiu també: OHL: rebots a part, l'aspecte tècnic no pot ser més desolador

TORNA LA SEVA

Aquesta sèrie d'alces van recuperar lleugerament el preu del títol, després de l'acumulació durant la setmana passada d'una sèrie de grans caigudes dels seus títols dia rere dia, que va deixar al valor amb un descens de més del 42% des que el 27 de juliol es situés en 3,66 euros l'acció.

De fet, els títols van arribar a desplomar-se fins als 1,7 euros durant la jornada borsària de divendres. La companyia es va desplomar el passat dimecres després de conèixer-se que l'agència de qualificació Moody 's rebaixava un esglaó, des de 'B2 'fins a' B3 ', la seva nota al deute de l'empresa.

Llegiu més:

Los bajistas agigantan su presencia en OHL hasta máximos del año

OHL canvia de tendencia i cotitza en positiu després de perdre més d'un 14%

Últimas noticias