OHL s'ensorra en borsa després de la dimissió de Tomás García Madrid

Deixa la companyia després de complir la seva comesa de portar a terme el sanejament financer del grup

Per

Bolsamania | 25 oct, 2017

Tomás García Madrid ha presentat la seva dimissió com a conseller delegat d'OHL després de complir la seva comesa de portar a terme el sanejament financer del grup, segons han informat 'El Confidencial' i 'Expansión', tot i que la companyia no ha confirmat ni desmentit la notícia fins al moment. El grup ha acabat la sessió amb una caiguda en borsa de gairebé el 5% fins als 5 euros.

García Madrid va ser nomenat conseller delegat en substitució de Josep Piqué a finals de juny de 2016, el mateix dia que Joan Villar Mir es va posar al capdavant del grup. Tot això sota una estratègia per dur a terme la reestructuració del grup, explica el Confidencial.

Deixa la companyia després de complir la seva comesa de portar a terme el sanejament financer del grup

Per això, la seva sortida es produeix només diversos dies després que OHL anunciés la venda de la seva filial de concessions al fons IFM per 2.775.000. Una operació que ha permès reduir el seu elevat endeutament i que generarà una plusvàlua al grup d'uns 50 milions d'euros, segons ha anunciat l'empresa.

García Madrid ocupava també la vicepresidència segona del grup i tenia sota la seva responsabilitat totes les àrees corporatives i les cinc divisions de negoci de la companyia.

El consell d'administració d'OHL té previst abordar la situació durant la reunió que celebra aquesta tarda a Madrid. Un cop s'aprovi la seva sortida, s'obrirà un procés de reflexió i recerca d'un nou conseller delegat de garanties que lideri l'estratègia de la companyia per als propers anys.

L'empresa del grup Villar Mir cotitza a un preu de 5 euros per acció, després de caure un 5% aquest dimecres, i es revalora més d'un 51% aquest any.

Últimas noticias