OHL obté l'adjudicació obres a Espanya per 40 milions coincidint amb l'entrada dels Amodio

Els mexicans s'han establert com a accionistes de referència a la constructora espanyola

Per

Europa Press | 29 mai, 2020

OHL ha obtingut nous contractes d'obres aeroportuàries i viàries a Espanya que en conjunt sumen un import de 40 milions d'euros, segons va informar el grup en el qual acaben d'entrar els empresaris mexicans Amodio com a primers accionistes.

D'aquesta forma, la companyia reforça la seva cartera d'obres al mercat domèstic coincidint amb l'històric canvi del seu soci de referència.

En concret, OHL s'ha adjudicat en consorci el contracte d'obres de construcció d'un bloc tècnic de l'aeroport de Bilbao, un edifici destinat a alliberar en un 20% la capacitat de l'actual terminal de passatgers.

L'immoble, de 7.700 metres quadrats, albergarà, principalment, activitats administratives i altres serveis auxiliars. A més, el contracte inclou la urbanització dels accessos i aparcaments vinculats a aquest, amb capacitat per a 200 vehicles.

A Sant Sebastià, l'Ajuntament de la ciutat ha adjudicat a OHL la construcció del pas inferior d'Iztueta. El projecte consisteix a suprimir un tram de 250 metres de l'estructura del viaducte d'aquest nom, que connecta el centre de Donostia amb el barri d'Egia, i construir enlloc seu un pas inferior sota les vies del tren amb la finalitat de millorar l'esquema viari i l'accessibilitat per als vianants.

En paral·lel, el grup ha aconseguit a Sevilla les obres de construcció d'un tram de la carretera d'accés Nord a la ciutat, que discorre a l'altura del municipi de la Rinconada. Aquest projecte se suma al que OHL ja té en la construcció de dos trams de la Ronda circumval·lació exterior de Sevilla.

Últimas noticias