Nike es dispara a la borsa després de "superar amb escreix" les previsions amb els seus resultats

Va registrar el millor creixement trimestral d'ingressos en més d'una dècada, a excepció d'un trimestre

Per

Bolsamania | 21 des, 2022

Actualitzat : 09:23

Nike ha pujat ni més ni menys que un 13% al mercat 'after hours' després d'anunciar el seu millor creixement trimestral d'ingressos en més d'una dècada, a excepció d'un trimestre, i superar àmpliament les expectatives amb els resultats publicats aquest dimarts.

Nike va obtenir un benefici de 85 cèntims per acció (1.330 milions) al segon trimestre finalitzat al novembre, i va arrasar una estimació mitjana de 64 cèntims. Els ingressos van pujar fins als 13.320 milions de dòlars, enfront de la previsió de 12.570 milions.

"L'empresa va presentar uns resultats que van superar amb escreix les estimacions de Wall Street, i també va elevar les seves perspectives. Les xifres han estat aclaparadores", assenyala Naeem Aslam, responsable d'anàlisi d'AvaTrade. "El fet que Nike hagi superat totes les estimacions de Wall Street reflecteix que, sens dubte, és un gran negoci. A més, el que és el signe més encoratjador per als inversors i els comerciants és que la companyia ha tingut èxit a desfer-se de inventari enfront del que els ha passat a altres detallistes", afegeix Aslam.

El director financer de Nike, Matthew Friend, va explicar aquest dimarts, en una conferència amb analistes posterior a la publicació dels comptes, que la companyia ha fet un bon progrés a la liquidació d'inventari durant el trimestre, i que els productes per a la temporada de primavera estan arribant abans, amb temps de trànsit més ràpids.

Així mateix, va dir que l'empresa va registrar una demanda rècord durant el Black Friday i el Cyber Monday a Amèrica del Nord, mentre que a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Nike va viure el seu Cyber Week més gran, amb un augment de la demanda del 75% respecte a l'any passat.

Últimas noticias