Neinor Homes aconsegueix la primera certificació 'Promoció Segura i Saludable' per als seus habitatges de Dehesa Homes

Totes les promocions residencials de la companyia comptaran amb aquest segell a partir de 2018

Per

Europa Press | 12 des, 2017

Neinor Homes ha obtingut la primera certificació 'Promoció Segura i Saludable' per als seus habitatges Dehesa Homes, a Sant Sebastià dels Reis (Madrid), que estan sent lliurades als seus propietaris durant aquests dies.

La importància de la consecució d'aquest segell Spatium, que atorga la consultora SMDos i avala l'entitat certificadora internacional IMQ, radica que es tracta de la primera i única promoció residencial finalitzada en obtenir aquesta certificació i amb la màxima qualificació, fet que converteix els habitatges de Dehesa Homes en "un referent en seguretat i salut", ha destacat la companyia.

Aquest segell és una acreditació de conformitat sobre l'immoble, en referència al nivell de seguretat i salut que proporciona i rep l'usuari. Es basa en la comprovació del compliment de la normativa aplicable junts amb conductes, valors i millores focalitzades en la matèria.

Els objectius principals d'aquesta certificació són demostrar les garanties cap a l'usuari de l'immoble, crear entorns presencials més segurs, saludables i amables; promoure i constatar les bones pràctiques en l'explotació del patrimoni immobiliari, des dels àmbits de la seguretat i la salut, i disminuir els riscos potencials cap als usuaris d'aquests espais.

La placa acreditativa del segell serà lliurada oficialment al mes de gener, en un acte organitzat per SMDos i al qual assistirà la directiva de Neinor Homes. A partir de llavors, la companyia es compromet que totes les seves promocions compten amb aquesta certificació, convertint-se així en la primera promotora immobiliària d'Espanya en oferir aquesta garantia als seus clients.

Últimas noticias