Naturgy puja després de la millora d'estimacions i el preu objectiu de Barclays

Ha elevat la seva valoració fins als 29,60 euros des dels 29 euros, amb un consell de neutral

Per

Bolsamania | 18 mai, 2022

Barclays ha millorat aquest dimecres el preu objectiu de Naturgy fins als 29,60 euros des dels 29 euros previs, mentre que ha reiterat el seu consell de neutral. Naturgy és avui un dels valors de l'IBEX que puja més (+4%, 27,27 euros).

"Revisem les nostres previsions de benefici per acció (BPA) per a Naturgy a la llum dels actuals preus del gas. Creiem que la companyia pot ampliar els marges unitaris a les seves activitats de gas natural liquat (GNL), ja que els preus del gas TTF i Henry Hub continuen superant qualsevol cost d'adquisició de gas vinculat als preus del petroli. Mantenim la posició de neutral sobre el valor”, comenten aquests experts.

Barclays ha incrementat la seva estimació de BPA per al 2022 fins als 1,57 euros (des d'1,29 euros), reflectint una previsió més gran d'EBITDA per a la divisió liberalitzada (actualitzant les de gas per a les activitats de gas natural liquat).

"Augmentem la nostra previsió de benefici per acció per al 2023 en un 27%, fins als 1,70 euros (des d'1,34 euros), reflectint una previsió més gran d'EBITDA per a la divisió liberalitzada, encara que hem alentit el ritme d'addicions de capacitat de renovables i la contribució a l'EBITDA", expliquen.

Per a l'any 2024, Barclays ha retallat la seva previsió de BPA a 1,32 euros (des d'1,42 euros), cosa que reflecteix una previsió més baixa d'EBITDA de les activitats renovables, mentre que estimen que l'EBITDA de la divisió liberalitzada torni als nivells de marges de gas anteriors al 2021.

Últimas noticias