Musk: l'OPA de Twitter "no pot avançar" fins que no hi hagi claredat sobre els 'bots'

El conseller delegat de Tesla segueix pressionant la xarxa social

Per

Bolsamania | 17 mai, 2022

Actualitzat : 13:12

El conseller delegat de Tesla, Elon Musk, ha dit que la seva OPA sobre Twitter per valor de 44.000 milions de dòlars no seguirà endavant fins que no tingui més clar quants comptes són falsos.

Twitter va estimar en una presentació a principis d'aquest mes que menys del 5% dels seus usuaris actius diaris monetitzables -coneguts com a mDAU- durant el primer trimestre eren 'bots' o comptes d''spam'. Musk va comunicar aquest divendres passat que suspenia "temporalment" la seva oferta fins que s'aclarissin aquestes xifres, i en les últimes hores ha menyspreat per Twitter les explicacions sobre el CEO de la xarxa social, Parag Agrawal, publicant un emoji de 'caca' com a resposta als vostres comentaris.

Segons Elon Musk, al voltant del 20% dels comptes de Twitter són falsos o 'spam', i el preocupa que la xifra pugui ser encara més gran.

"La meva oferta es basava en què els arxius de Twitter a la SEC fossin precisos", ha tuitejat Musk a primera hora d'aquest dimarts. "Ahir, el CEO de Twitter es va negar públicament a mostrar proves de <5%. Aquest acord no pot avançar fins que ho faci".

Les accions de Twitter cauen més d'un 3% a la preobertura de Wall Street després de perdre ahir un 8% i enfonsar-se divendres un 9%.

Últimas noticias