Musk demana aturar el judici contra Twitter i tancar l'acord en els termes originals

En un escrit judicial assenyala que la xarxa social "no acceptarà el sí per resposta"

Per

Bolsamania | 07 oct, 2022

Elon Musk vol posar fi a la batalla judicial que té oberta contra Twitter. Així ho ha fet saber al Tribunal de la Cancelleria de Delaware aquest dijous, en assenyalar, mitjançant un escrit, que la xarxa social hauria de suspendre la data del judici contra ell prevista per al 17 d'octubre.

"Twitter no acceptarà el sí per resposta. Sorprenentment, han insistit a continuar amb aquest litigi, posant imprudentment en risc l'acord i jugant amb els interessos dels seus accionistes", indica el document.

Els advocats de Musk al·leguen que si Twitter no deixa de banda el seu enfrontament als tribunals s'"impediria que l'acord avanci".

"En lloc de permetre que les parts se centrin a assegurar el finançament del deute necessari per consumar la transacció i preparar-se per a una transició del negoci, aquestes estaran distretes en un judici innecessari", assenyalen els lletrats del magnat.

Alhora, han apuntat que "com a molt, la possibilitat més probable és que el deute es financiï, en el cas del qual l'acord es tancarà al voltant del 28 d'octubre", encara que no van donar detalls sobre com es finançaria exactament.

Morgan Stanley i Bank of America es troben entre els bancs que originalment van acordar proporcionar 12.500 milions de dòlars en deute per a Musk.

El CEO de Tesla pretén que Twitter tanqui tots els litigis i arribar a un acord per comprar la xarxa social, tal com va fer saber aquest dimarts 4 d'octubre. L'oferta de Musk és tornar al tracte inicial i adquirir la plataforma en els termes subscrits originalment, és a dir, per 54,20 dòlars per acció o, és a dir, per 44.000 milions de dòlars.

Cal recordar que Twitter va demandar el multimilionari després que aquest volgués retirar-se de l'operació de compra al·legant que la plataforma fa anys que menteix sobre el nombre de comptes falsos, spam i bots.

Últimas noticias