Morgan Stanley passa les tisores per BBVA i altres bancs espanyols

Redueix el preu objectiu del banc espanyol per la pressió a Mèxic i EUA

Per

Bolsamania | 27 nov, 2018

BBVA cau amb força aquest dimarts (-3%) després d'un informe de Morgan Stanley en el qual rebaixa el preu objectiu de l'entitat financera espanyola: des dels 6,50 euros als 6,30 euros per acció.

Amb tot, BBVA no ha estat l'única per la qual Morgan Stanley ha passat les tisores. Morgan Stanley ha reduït també el preu objectiu de Santander i Banc Sabadell.

En el cas de la càntabra, que cedeix més d'un 1% en l'Ibex en aquests moments, ha vist retallat el seu preu objectiu des dels 5,90 euros als 5,80 euros per acció.

Per la seva banda, la rebaixa per a Sabadell, que també es deixa més d'un 1% en el selectiu espanyol, ha estat des dels 1,75 euros als 1,45 euros per acció.

L'única que se salva de l'informe del banc d'inversió nord-americana és Caixabank, a la qual Morgan Stanley ha millorat el preu objectiu de l'entitat des dels 4,80 euros als 5 euros.

PRESSIÓ A MÈXIC I XIFRES CONSERVADORES A EUA

Tornant a BBVA, Morgan Stanley ha reduït les previsions de guanys de l'entitat espanyola (3%) per 2019 i (4,6%) per 2020. Els analistes asseguren que "assumim que tindrà pressió en els seus marges de fins al 10% a Mèxic per reflectir el risc regulatori". A més, subratllen que "esperem unes xifres més conservadores en el seu negoci a EUA".

MÈXIC, ARGENTINA I EUA, PROBLEMES PEL SANTANDER

Respecte al Santander, Morgan Stanley ha rebaixat fins a l'1,5% les seves previsions per 2019 i al 3% les seves projeccions de guanys per 2020. A més, afirmen que la signatura càntabra també haurà d'enfrontar-se a certa pressió sobre els seus marges a Mèxic (també del 10%) i a un enfocament més conservador a Argentina i EUA.

SENSE CANVIS PER A BANKIA

De Bankia, Morgan Stanley redueix les seves estimacions de guanys en un 8% per 2020, "impulsat principalment per una assumpció de costos lleugerament més alts" i eleva el cost del risc des de 20 punts bàsics a 25. Amb tot, la signatura nord-americana no ha canviat el preu objectiu de l'entitat financera.

CAIXABANK ES LLIURA DE LES TISSORES

Respecte a CaixaBank, Morgan Stanley no ha realitzat cap canvi en les seves previsions, precisament en el dia en el qual el banc ha presentat el seu Pla Estratègic 2019-2021, en el qual ha previst una rendibilitat per sobre del 12% per 2021 i un 'pay out' superior al 50%.

Últimas noticias