Meta planeja una nova ronda d'acomiadaments després de la retallada d'11.000 llocs de treball

Mark Zuckerberg estudia continuar reduint els costos

Per

Bolsamania | 13 feb, 2023

Mark Zuckerberg prossegueix amb l'objectiu de contenir els costos i com a conseller delegat de Meta planeja una nova onada d'acomiadaments, que es podrien fer efectius al març, després que l'empresa ja retallés el novembre de l'any passat 11.000 llocs de treball.

Segons informen alguns treballadors a Financial Times, la companyia actualment està revisant les tasques del personal i les properes càrregues de treball. Mentrestant, els treballadors s'han queixat que estan fent "zero treball" i que hi ha falta de claredat sobre els pressupostos o la plantilla futura. I és que els projectes i les decisions que normalment triguen dies a aprovar-se ara triguen al voltant d'un mes en alguns casos.

Tot i que Meta no ha fet declaracions sobre això, a principis de febrer Zuckerberg anunciava que continuaria controlant els seus costos sota el nou mantra de "l'any de l'eficiència". Però "l'any de l'eficiència està començant amb un munt de persones a qui se'ls paga per no fer res", asseguren els treballadors consultats.

La matriu de Facebook, Instagram i Whatsapp va publicar uns resultats del quart trimestre amb un benefici per acció (BPA) d'1,76 dòlars; s'ha situat per sota dels 2,24 dòlars anticipats pel consens, però els ingressos de 32.170 milions van superar en gairebé 500 milions el pronòstic del mercat. Durant el quart trimestre, Meta va registrar una càrrega extraordinària de 4.200 milions de dòlars, a causa dels costos de reestructuració relacionats amb l'acomiadament d'11.000 treballadors.

Últimas noticias