Merlin Properties constitueix una "clara oportunitat d'inversió", segons Renta 4

La companyia d'inversió eleva el preu objectiu després del Capital Markets Day de la companyia

Per

Bolsamania | 22 abr, 2022

Merlin Properties va celebrar aquest dijous el seu 'Capital Markets Day', en què va plantejar el tancament d'una etapa més intensiva en operacions corporatives -que culmina amb la desinversió a la històrica cartera d'oficines de BBVA, Tree- i el començament d'un període centrat el creixement orgànic i el desenvolupament d'actius propis.

Tal com recullen els analistes de Renta 4, d'acord amb el pla presentat, Merlin Properties destinarà 942 milions d'euros (596 milions per a Centres de Dades i 346 milions per a Logístic) per al desenvolupament orgànic d'actius durant els propers 5 anys, esperant una rendibilitat sobre cost del 9,8%.

Amb això, la companyia espera obtenir unes rendes brutes derivades d'aquests desenvolupaments de 110 milions d'euros anuals (75 milions de centres de dades i 35 milions de logístic), compensant així els 84 milions que es perdran a curt termini després de la desinversió de la cartera de Tree (es preveu tancar l'operació a finals del primer semestre de l'any). Gràcies a aquesta desinversió, la companyia comptarà amb 970 milions per finançar el creixement o reduir deute.

"Després de la presentació del seu pla de negoci i actualització de xifres, i tenint en compte la desinversió recent de la cartera d'oficines de BBVA, hem revisat les nostres estimacions i actualitzat el nostre preu objectiu fins als 13,10 euros des dels 12,60 euros", explica Javier Díaz, analista de Renta 4. La companyia reitera la seva recomanació de sobreponderar.

"Considerem que, a l'entorn actual, suposa una clara oportunitat d'inversió, ja que, a més del seu lideratge i diversificació al sector immobiliari espanyol, i la seva atractiva rendibilitat per dividend (aproximadament 10% estimat el 2022 incloent-hi el dividend extraordinari derivat de la desinversió de la cartera de Tree), la companyia es veurà beneficiada a curt termini per la conjuntura d'inflació, ja que compta amb clars catalitzadors a mitjà i llarg termini", conclogui Díaz.

Últimas noticias