Mercadona inverteix 3,1 milions per renovar 3 supermercats a Madrid

A causa del nou model de botiga eficient que ha posat en marxa la companyia

Per

Europa Press | 21 ago, 2017

Juan Roig continua amb el 'pla renova' de Mercadona. La cadena ha invertit 3,1 milions d'euros a Madrid per adaptar tres supermercats al nou model de botiga eficient que ha posat en marxa la companyia, segons ha informat la companyia valenciana en un comunicat.

En concret, aquestes botigues reobren després de ser reformades de manera integral, amb una inversió superior als tres milions d'euros i amb la participació global de 72 proveïdors, que han donat feina a més de 295 persones durant les fases de reforma.

Aquests nous supermercats, completament connectats tecnològicament, presenten un disseny i unes seccions totalment renovades que milloren l'experiència total de compra dels clients, amb un estalvi energètic de fins a un 40% respecte a una botiga tradicional.

D'aquesta manera, els supermercats remodelats a la capital estan ubicats als carrers Peñalara d'Aravaca 15, Manuel Machado 10 i al centre comercial ABC Serrano, al carrer Serrano 61, després d'una reforma integral per adaptar-les al nou model.

Els nous supermercats presenten un renovat disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions amb l'objectiu de millorar i optimitzar l'experiència de compra dels seus 'caps', com la companyia denomina internament els seus clients.

A més, compten amb novetats en totes les seccions, ja que disposen d'una nova entrada amb doble vidre que evita corrents d'aire, lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, màquina de suc de taronja acabat d'esprémer, un nou punt d'acabat per a la carn, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada i una nova exposició a la peixateria per als productes de petxina, entre altres novetats.

Aquest nou model de botiga, completament connectada tecnològicament, integra una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de l'establiment, cosa que facilita l'autogestió de cada supermercat i agilitza els processos de tota la cadena.

Mercadona té previst per aquest exercici invertir 180 milions d'euros en reformar i renovar amb aquest nou model de botiga eficient 126 botigues repartides per tot Espanya, així com invertir 5 milions d'euros en R + D + I en noves millores informàtiques.

Amb la posada en marxa d'aquests tres supermercats, Mercadona manté la seva "aposta decidida" per la Comunitat de Madrid, on explicava, al tancament de l'any 2016, amb 179 botigues i una plantilla de 9.760 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat.

Últimas noticias