Mapfre recomprarà obligacions per a un màxim de 400 milions d'euros

L'oferta està dirigida als instruments financers amb venciment el 2026

Per

Bolsamania | 01 des, 2021

Mapfre durà a terme una oferta de recompra en efectiu adreçada a tots els tenidors de les obligacions emeses i corresponents a l'emissió de 2016, el saldo viu actual de la qual en circulació és de 1.000 milions d'euros, composta per 10.000 obligacions d'import nominal unitari de 100.000 euros i venciment el 19 de maig de 2026, tot això per a la posterior amortització.

"L'objectiu de l'oferta de recompra és gestionar de manera proactiva el perfil de deute de Mapfre, així com proporcionar liquiditat als tenidors de les obligacions de les quals siguin acceptades a l'oferta de recompra", ha explicat l'asseguradora.

La companyia té intenció de recomprar les obligacions utilitzant les seves capacitats de liquiditat i finançament existents, per amortitzar-les posteriorment.

"La decisió d'efectuar l'oferta de recompra es fonamenta en una anàlisi exhaustiva i reflexiva de la situació de Mapfre i no compromet ni la solvència futura de l'entitat ni la protecció dels interessos dels prenedors d'assegurances i assegurats", ha afegit la companyia.

Últimas noticias