Mango nomena nou conseller delegat a Toni Ruiz per liderar la seva transformació

Forma part del Consell d'Administració des de 2015, quan es va incorporar com a director financer

Per

Bolsamania | 03 mar, 2020

Mango ha nomenat Toni Ruiz nou conseller delegat, segons ha informat la firma aquest dimarts en un comunicat. Des de 2015 formava part del Consell d'Administració de la companyia, quan es va incorporar com a director financer, i va exercir aquestes funcions fins a octubre de 2018, moment en què va ser nomenat director general de l'empresa.

Segons explica la firma tèxtil, amb aquesta decisió, Mango valora i reforça el paper de lideratge exercit per Toni Ruiz en la transformació de la companyia, que haurà de continuar durant els pròxims anys. Després d'aquest nomenament, assumeix la posició executiva de màxima responsabilitat dins l'empresa.

Toni Ruiz és llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i màster en Economia i Direcció d'Empreses pel IESE. Ha desenvolupat bona part de la seva carrera a l'empresa Leroy Merlin, del grup Adeo, on va ser director financer de la marca a Espanya i també va ocupar el lloc de control i planificació a nivell mundial.

Mentrestant, Isak Andic continuarà presidint el Consell d'Administració de Mango, del qual també formen part Daniel López, director d'Expansión i Franquícies i Jonathan Andic, director de Man, Imatge i Comunicació. Al Comitè de Direcció se sumen Elena Carasso, directora d'Online i Client; Luis Casacuberta, director de Woman i Kids; Josep Barberà, CFO; David Gutiérrez, Director Global de Persones; Jordi Álex Moreno, CTO; Antonio Pascual, Director Global de Supply Chain i César de Vicente, Director Global de Retail.

Últimas noticias