LVMH no comprarà Tiffany, que s'enfonsa després d'una demanda per incompliment de contracte

L'operació va ser anunciada a la fi de 2019 i no ha deixat de patir retards i ajornaments

Per

Bolsamania | 09 set, 2020

Tiffany cau més d'un 10% a Wall Street aquest dimecres. El títol ha quedat tocat pel pas enrere de LVMH, que ha reconegut que no pot permetre's finalment comprar la companyia. Com a resposta, Tiffany ha interposat una demanda contra la francesa en un jutjat de Delaware per incompliment de contracte.

LMVH s'escuda en els aranzels dels EUA a països europeus com França i, com a tal, demana que l'operació de compra s'ajorni (com a mínim) fins al 6 de gener de 2021.

Però Tiffany no vol cedir i, com a molt, han sol·licitat allargar el termini de l'adquisició fins al 31 de desembre.

"Tenint en compte aquests elements, i havent pres nota de les anàlisis legals realitzades per LVMH, el consell d'administració ha decidit adherir-se als termes de l'acord de fusió de novembre 2019 que indiquen una data límit per al tancament de la transacció de, com a molt, el 24 de desembre de 2020, per la qual cosa, d'aquesta manera, el grup LVMH no serà capaç de completar la transacció per adquirir Tiffany", recull el comunicat de la francesa.

La compra de Tiffany per part d'LMVH va ser anunciada a la fi de 2019 i, des de llavors, no ha deixat de patir retards i ajornaments.

Últimas noticias